MEDIA

Shteti ka rënë, Botuar tek Mapo 19 prill 2021

Kandidati i PD, Luçiano Boçi, dhuron gjak për fëmijët talasemikë Botuar tek Infoweb date20 prill 2021

Administrata nuk ka pse të ketë frikë nga rotacioni Botuar tek Mapo

Luçiano Boçi-Ramës: Ti nuk ke turp!, Botuar tek RD date 19 prill 2021

LUÇIANO BOÇI/ Ti nuk ke turp! Botuar tek Droni.al, date 19 prill 2021

Administrata nuk ka pse të ketë frikë nga rrotacioni, Botuar tek RD date 19 prill 2021

LUÇIANO BOÇI/ Transporti është e ardhmja, botuar tek Droni.al date 18 prill 2021

Fshati si premisë e daljes nga kriza botuar tek Mapo 16 prill 2021

LUÇIANO BOÇI/ Vota dhe shpirti nuk shiten Bortuar tek Droni.al date 16 prill 2021

FSHATI SI PREMISË E DALJES NGA KRIZA Botuar tek Top News 16 prill 2021

“Është në pozicion humbës”, Boçi për Taulant Ballën: Njerëzve problematikë në Elbasan i kërkon dhënie “kontributi Intervista ne ACNN date 17 prill 2021

LUÇIANO BOÇI/ Fshati si premisë e daljes nga kriza Botuar tek Droni.al

Ekonomia fillon nga shkolla Botuar tek panorama

Luçiano Boçi fton të rinjtë në sfidën “I have a dream” Botuar tek Top News

Qyteti i Shkumbinit si fillim i ndryshimit kombëtar. Botuar tek Mapo

Partia Demokratike është përgjigja… Cila ishte pyetja, ju Lutem? Botuar tek sprint.al

T’i japim fitores përmasën reale. Botuar tek RD

Votoni, votoni, votoni! botuar tek RD

FITORET DUHEN MBROJTUR , nga Luciano Boci, botuar tek Top News

Zgjedhjet i fiton ai që dëgjon (më mirë) botuar tek "Koha Jone"

Luçiano Boçi: Masakër politike në këto 8 vite, Elbasanit i duhet strategji e posaçme për sektorin turistik

Votoni, votoni, votoni. nga Luciano Boci botuar tek Syri.net

LUÇIANO BOÇI/ Besojuni qytetarëve, botuar tek "droni.al"

Emisioni 'Me Xhaxhiun', dt.06.04.2021

BOCI TAKIM ME SPECIALISTET E MJEDISIT DHE BUJQESISE

Të rindërtojmë qytetarin… Botuar tek gazeta Mapo

Votoni, votoni, votoni. Botuar tek Droni.al

Takimi me te rinjte e Elbasanit date 21 mars 2021

Elbasani nën pushteti ne ndotjes, Luçiano Boçi takon ekspertët e mjedisit dhe bujqësisë

Luciano Boci ne emisionin Dekalog me gazetarin Roland Qafoku

  • All
  • BLOG
  • FJALIME
  • VEPRIMTARI
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on whatsapp
WhatsApp