Vijojnë takimet me familjet e Lagjes "5 Maji".

06.04.2021

Varfëria, papunësia dhe jetesa e vështirë, në një vend fare pranë qendrës së Elbasanit më ngjall besimin se me 25 Prill qytetarët do ti japin kësaj qeverie përgjigjen që meriton.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on whatsapp
WhatsApp