Vijojnë takimet në lagjen “Vullnetari”

Vijojnë takimet në lagjen “Vullnetari”, ku banorët presin me padurim largimin e Ramës dhe ndryshimin e Shqipërisë. Programi i thjeshtë dhe i qartë i Partisë Demokratike premton 110 mijë vende të reja pune, mbështetje për biznesin, ulje të çmimit të energjisë dhe jo vetëm. Voto ndryshimin! Shqipëria fiton!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on whatsapp
WhatsApp