Takim me shoqatën e Bletërritësve të qarkut Elbasan në prezantimin e projektit tim “100.000 KOSHERET”.

Një investim prej 4-5 milion euro për 100.000 koshere në parqe bletarie të shtrirë në krejt qarkun – do t’i jepte Elbasanit një numër avantazhesh konkurues… Nga Peqini në Prrenjas, e nga Gramshi në Cërrik, nga Bradasheshi në Librazhd e deri në Rrajcë – ne jemi në gjendje të gjenerojmë brenda tre vitesh përmes këtij projekti një prodhim organik të mjaltit deri në 1 mijë ton/ vit. Kjo do të krijonte disa qindra vende pune dhe gjithashtu, kjo nënkupton një të ardhur brutto prej jo më pak se 5 milion euro vlerë tregu.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on whatsapp
WhatsApp