Takimet në lagjen “Partizani” në Elbasan të bindin se fitorja është afër…

Nuk ka një kënaqësi më të madhe se të takosh njerëz që mbështesin Ndryshimin dhe kanë besim tek ti…
Faleminderit qytetarët e mi!

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on google
Google+
Share on whatsapp
WhatsApp