RIKTHIM NE LAGJEN E FEMIJERISE

Është kënaqësi dhe detyrim i veçantë kur mban fjalën në vendin ku ke lozur fëmijë dhe me njerëzit me të cilët dikur turreshe, sikur bota nuk ekzistonte, pas topit.
Në lagjen Vullnetari, e cila ka vendosur t’i bashkohet ndryshimit!